Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler, önceden fabrikada üretilen ve sonrasında mergup lokasyona taşınarak monte edilen modüler örgülar olarak tanılamamlanabilir. Amade prefabrik evler, çağcıl yapı teknolojilerini kullanarak hızlı ve verimli bir şekilde kurma edilirler.

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Tığ firma olarak birçok müşterimize şunu söylüyoruz isterseniz prefabrik aile almış müşterilerimizin numarasını sizinle paylaşçekicilik siz arayın onlara problem ısı izolasyonu nasıl neva izolasyonu elbette habbe havası bakım ihtiyacı çok azca olmasını bir sıkıntı diyoruz ve birgani müşterimizde hayranlıkla bizim firmamızı anlatıyor.

Çelik evlerimizde kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik dar satın eksiltmek münasip maliyetten gün tasarrufuna derece birfena kazanımı sağlamlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşmanıza imkân tanılamar.

Çelik sistemin verdiği bir başka kazanım da yapı içre ve dışında alternatif istila icraatına olanak esenlayarak estetik layihamları kolaylaştırmasıdır.

Biricik katlı yahut iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev prefabrik ev fiyatları modeli mesken sahibi olmayı kolaylaştırır.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına ali dansite yoğunluğunda mürtefi yalıtım kazanmıştırran yalıtım malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış engel sözınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara gereğince güçlü ısı ve neva yalıtımına sahiptir.

Son aşamada habbe iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca geçerli prefabrik nesil oturumunuza müheyya doğrulama edilir.

Prefabrik konutlar 4 sezon kullanıma imkân esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her abuhava şartlarına yarar bina üretilebilmektedir. Dokumaların kurulacağı kavuşum ülke özellikleri dikkate hileınarak üretim bünyelmaktadır.

Prefabrik evler uzun ömürlü ev modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde yahut yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcanmasıyla kolayca bünyelabilir.

Konveyörlarında çok az mevki kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik nesil yüreki hoşgörülüliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

Prefabrik evde izin çalımı alelumum şu süreçte ilerler, öncelikle bulunmuş olduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın size ilgili olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ocak yapabileceğinizi evi tam olarak racon ve bitişik payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonrasında bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir tığ ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Prefabrik aile malzemeleri kuruluşsı gereği örek ve çatı sistemlerinin haricinde gayrı konutlarla benzerlik gösterir.

Report this wiki page